Beläggningslösningar för utomhusområden

Beläggningslösningar för utomhusområden

Tikkurila erbjuder ett brett utbud av otroligt hållbara beläggningar av hög kvalitet som ger underlag utomhus ett enastående skydd mot extrema vädertyper samt mekaniska och kemiska påfrestningar – underlag utomhus blir säkrare och ser bra ut. Våra beläggningar har ett brett urval av färger med olika dekorativa egenskaper för att hålla underlag i utomhusområden snygga längre, med bibehållen vald färgnyans och glanstal samt väsentligt förlängda underhållsintervall.

Beläggningslösningar för utomhusområden

Läggs snabbt med minimal avbrottstid

Många av Tikkurilas beläggningar för underlag utomhus torkar och härdar på kort tid, så de kan läggas mycket snabbt. I Temafloor AC-produktfamiljen ingår exempelvis ett akrylbaserat avjämningsspackel som kan härda helt på bara två timmar. Temafloor PAS Clear är ett lågemitterande M1-klassificerat beläggningssystem med svag lukt som lämpar sig för skyddade områden. Det har en extremt snabbhärdande sammansättning som gör att ett golvsystem i tre lager kan göras klart på bara sex timmar, och därmed är en perfekt lösning för snabba renoveringsarbeten. Det belagda golvet är mycket hållbart, halksäkert, har utmärkt UV-stabilitet och vattenbeständighet, och kommer inte krympa, spricka eller gulna med tiden.

Specialbehandlingar för alla miljöer

Områden som lastkajer i fraktterminaler eller stålbroar behöver utmärkt halkskydd och slitstyrka för att skydda mot extremer i miljön, medan ytor som terrasser och balkonger behöver mer fokus på estetik och elasticitet för att säkerställa en sömlös yta med lång hållbarhet. 

Beläggningar för underlag på utomhusarenor, exempelvis utomhusarenor och konsertanläggningar, måste ha hög hållbarhet och vädertålighet för att se bra ut året runt och skydda underlagen från klimatpåfrestningar i form av regn, snö, UV-strålning och temperaturväxlingar.  

Beläggningslösningar för utomhusområden

Tikkurila har specialprodukter som uppfyller de fordrande kraven i alla dessa miljöer, med utmärkt kemikalieresistens som skyddar mot rengöringsprodukter och kemikaliespill och har enastående beständighet mot vatten, UV-ljus, värme samt miljömässiga och mekaniska påfrestningar. Våra beläggningar ger bra vidhäftning på div. underlag och ger en sömlös yta utan sprickor. Temafloor Traffic är exempelvis ett hållbart, halksäkert polyuretanbaserat system som är idealiskt för gångbroar, ramper och parkeringsplatser – varhelst en säker, halkfri yta som är resistent mot UV-ljus, nötning, tryck och salt krävs. Den halksäkra ytan ser till att underlaget är säkert för intensiv trafik även under och efter regn och snö.

Beläggningslösningar för utomhusområden

Hållbart skydd för utomhusunderlag 

Våra underlagslösningar för utomhusområden ger maximal prestanda med minimal negativ miljöpåverkan. Genom att ge bästa möjliga skydd för behandlade ytor kan vi förlänga underlagets livslängd och minska miljöpåverkan från ytan under dess livslängd. Vi fokuserar på att utveckla lösningar med låga nivåer av flyktiga organiska ämnen (VOC) och reducerade utsläpp så att de blir säkrare att applicera. I vårt omfattande utbud av produkter och system för underlag utomhus ingår Temafloor PAS Clear, ett M1-klassificerat lågemitterande underlagssystem, och M1-klassificerade Temafloor PU-UV Color.  


 

Vill du höra mer om våra produkter och tjänster? Våra experter finns alltid tillgänliga för att hjälpa dig. 

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss!

System för golv som utsätts för extremt tung mekanisk och kemisk belastning (BC5)

PAINT SYSTEM
-
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv