Industrial coating solutions for office floors

Kontorsgolv med industristandard

Kontor måste tillhandahålla bekväma utrymmen för människor som kan arbeta där många timmar om dagen, och golvet kan spela stor roll. Kontorsgolv måste kännas sköna att stå och gå på, och ha den elasticitet och hållbarhet som krävs för att förbli jämna och sprickfria på lång sikt. Tikkurila erbjuder ett brett utbud av attraktiva, hållbara golvbeläggningar för kontorsutrymmen som är snygga och förbättrar kontorspersonalens välbefinnande.

En lågmäld arbetsmiljö 

Produkter som vårt Cozy Floor-system har utmärkta ljudisolerande egenskaper som dämpar bullret och förbättrar akustiken, vilket bidrar till att göra kontorsutrymmen trevligare och lättare att koncentrera sig i. Cozy Floor-systemet är M1-klassificerat som ett lågemitterande beläggningssystem som bidrar till att säkerställa inomhusluft av god kvalitet och samtidigt ger utmärkt slitstyrka och stöttålighet.  

Industrial coating solutions for office floors
Industrial coating solutions for office floors

Hygieniska och lätta att rengöra 

Tikkurilas golvbeläggningslösningar läggs och härdar snabbt med svag lukt, vilket betyder att rummet är redo för arbete igen på nolltid. När den har härdat bildar beläggningen en skyddsbarriär som inte spricker eller splittras, vilket gör golvytan hygienisk och lätt att rengöra. Vårt utbud omfattar även lösningar för dammbindare för flytspackel eller betonggolv.  

Färger som funkar för dig 

Våra golvbeläggningslösningar finns i nästan alla färger, vilket betyder att de kan vara en huvudkomponent i inredningsdesignen för ditt utrymme. Det stora utbudet ger möjlighet att leka med färger, textur och mönster, och ett urval av glanstal från ultramatt till högglans, så att du kan matcha golvytan med andra komponenter i rummet.  

 

Arbetar för hållbart skydd 

Vi fokuserar på att utveckla golvbeläggningslösningar som förbättrar inomhusluftens kvalitet med låga nivåer av flyktiga organiska ämnen (VOC) och reducerade utsläpp. Alla våra lösningar ger enastående skydd med minimal miljöpåverkan, och vårt utbud omfattar flera M1-klassificerade produkter och målningssystem som uppfyller LEED- och BREEAM-klassificeringskraven. Under våra 160 år har vi varit betrodda med att leverera högpresterande produkter som förlänger underhållsintervallen och minskar miljöpåverkan från byggnader under deras livslängd. 

Industrial coating solutions for office floors

Vill du höra mer om våra lösningar? Tikkurilas experter finns alltid tillgängliga för dig. 

VILL DU HÖRA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss!

System för golv som utsätts för mellanhög mekanisk och kemisk belastning (BC3)

TC128
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
500
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
500
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv