Golv i skolor och förskolor

Golv i skolor och förskolor

Golven i skolor och förskolor ska vara sköna att gå, springa och leka på, och ge komfort på maximal nivå för barn och personal samtidigt som de är tillräckligt hållbara för omfattande gångtrafik. Klassrum kan också ha höga ljudnivåer, så golven har en roll att spela för ljudisolering och dämpning av bullret så att miljön blir trevligare. Tikkurila erbjuder ett brett utbud av attraktiva, hållbara golvbeläggningar för skolor och förskolor som uppfyller kraven i detta aktiva segment.

Hygieniska och lätta att rengöra 

Tikkurila’s golvbeläggningslösningar läggs och härdar snabbt med svag lukt, vilket innebär att rummet är redo för lek och lärande på kortast möjliga tid. När den har lagts bildar beläggningen en skyddsbarriär som inte spricker eller splittras, vilket gör golvytan mer hygienisk och lättare att hålla ren – en viktig aspekt i skol- och förskolemiljöer.  

Temafloor school floor
Temafloor school floor

Färger som sätter fart på fantasin 

Våra golvbeläggningslösningar har ett nästan obegränsat färgsortiment och ger inredningsdesigners kreativ frihet att försköna inomhusutrymmen med komponenter som former och mönster. Med det breda sortimentet av roliga, lekfulla färger är det bara din fantasi som sätter gräns. Vi har också ett brett sortiment av yttexturer med ett urval av glanstal från ultramatt till högglans. Rätt yta kan ha enorm inverkan på utrymmets estetik genom att göra det mer lugnande, inspirerande eller spännande.  

 

Hållbara golv som dämpar bullret 

Produkter som vårt Cozy Floor-system har utmärkta ljudisolerande egenskaper som dämpar bullret och förbättrar akustiken, vilket bidrar till att göra klassrummen trevligare att vistas i för både koncentration och skoj. Cozy Floor-systemet är ett M1-klassificerat, lågemitterande beläggningssystem som bidrar till att säkerställa inomhusluft av god kvalitet och samtidigt ger utmärkt slitstyrka och stöttålighet.  

 

Säkra och hållbara golvlösningar 

Alla våra golvbeläggningslösningar ger enastående skydd med minimal miljöpåverkan. Vi fokuserar på att utveckla lösningar som förbättrar inomhusluftens kvalitet med låga nivåer av flyktiga organiska ämnen (VOC) och reducerade utsläpp. Vårt utbud omfattar flera M1-klassificerade produkter samt målningssystem som uppfyller LEED- och BREEAM-klassificeringskraven. Under våra 160 år har vi varit betrodda med att leverera högpresterande produkter som förlänger underhållsintervallen och minskar miljöpåverkan från byggnader under deras livslängd.  

Industrial coating solutions for floors in schools and kindergartens

Vill du höra mer om våra produkter och lösningar? Tikkurilas experter finns alltid tillgängliga för dig. 

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss!

System för golv som utsätts för mellanhög mekanisk och kemisk belastning (BC3)

TC128
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
500
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv