Beläggningslösningar för golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar

Beläggningslösningar för golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar

Vårdinrättningsbyggnader som sjukhus, kliniker och tandläkarpraktiker har mycket höga standarder vad gäller hygien och renlighet, så golven måste vara lättstädade och ha en hållbar, sömlös yta som inte spricker eller buktar sig. Detta gäller även läkemedelsanläggningar, som oftast omfattar en rad olika lokaler såsom laboratorier, tillverknings- och paketeringsområden samt förvaringsutrymmen såsom lagerlokaler. 

 

Tikkurila har lång erfarenhet av att utveckla hållbara beläggningar av hög kvalitet som är betrodda med att hålla golv hygieniska, rena och snygga med utmärkt beständighet mot mögel och tillväxt av andra mikroorganismer.

Coating solutions for floors iBeläggningslösningar för golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningarn healthcare facilities and pharmaceutical premises

Läggs snabbt med utmärkt kemikalieresistens

Golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar måste ha utmärkt kemikalieresistens för att tåla frekvent användning av desinfektionsmedel och rengöringsvätskor, vilket produkter som M1-certifierade Temafloor 500M uppnår till enastående grad. Dessa rena, hygieniska områden med låg kontaminering behöver även golvytor som är sömlösa, så Tikkurilas beläggningssystem ger en skyddsbarriär som inte spricker eller splittras, vilket gör golvytan mer hygienisk och lättare att hålla ren.

Kort läggningstid och snabb fullständig härdning kan också vara viktiga faktorer i valet av system. För utmärkt luftkvalitet inomhus är Fontefloor EP 100 ytterligare ett M1-klassificerat, lågemitterande beläggningssystem som finns i en rad färger och är enkelt att applicera.

Fräscha, vackra golv

Tikkurilas golvbeläggningslösningar för vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar är inte bara hållbara och hygieniska, de är dessutom snygga och har ett stort sortiment av färgalternativ och yttexturer med ett urval av glanstal från ultramatt till högglans. Det M1-certifierade Tikkurila Cozy Floor-systemet finns i en rad färger och är självutjämnande för en felfri yta, med det som gör det verkligt speciellt är förmågan att dämpa ljudet av fotsteg för att göra akustiken i rummet mjukare och mer angenäm.

Rätt beläggning kan ha enorm inverkan på utrymmets estetik genom att göra det till en trevligare miljö för alla. Vårdinrättningar har en rad olika utrymmen, däribland kök, toaletter och parkeringsplatser , och Tikkurila har rätt beläggningslösning för alla. 

 

Beläggningslösningar för golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar
Beläggningslösningar för golv i vårdinrättningar och läkemedelsanläggningar

Hållbart skydd för en hälsosam framtid

Alla våra golvbeläggningslösningar ger enastående prestanda och skydd med minimal miljöpåverkan. Vårt huvudfokus är på att utveckla lösningar som förbättrar inomhusluftens kvalitet med låga nivåer av flyktiga organiska ämnen (VOC) och reducerade utsläpp.

Vårt stora utbud omfattar flera M1-klassificerade produkter och målningssystem som uppfyller LEED- och BREEAM-klassificeringskraven. Vi har även ett utbud av vattenburna beläggningar som lämpar sig för sjukhuskulvertar och andra underjordiska passager. Våra kunder litar på att vi levererar högpresterande produkter som förlänger underhållsintervallen och minskar miljöpåverkan från byggnader under deras livslängd.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar för golv? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss!

System för golv som utsätts för mellanhög mekanisk och kemisk belastning (BC3)

TC128
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
500

System för golv som utsätts för tung mekanisk och kemisk belastning (BC4)

TC134
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
2000
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv