Industriella ytbehandlingslösningar för invändigt timmer

Industriella ytbehandlingslösningar för invändigt timmer

Vill du förbättra hållbarheten och framhäva ådringen på ditt invändiga massiva timmer? Tikkurilas industriella ytbehandlingslösningar ger bästa möjliga skydd för dina behandlade ytor, baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet. Alla våra lösningar backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Den naturliga skönheten i massivt trä

Skönheten i massivt trä gör det till ett naturligt val för interiörer, och rätt ytbehandlingslösning kommer att förbättra utseendet och bevara skönheten på lång sikt.

Våra ytbehandlingslösningar för invändigt massivt timmer inkluderar Akviwax Satin, ett transparent vattenburet vax som finns i ett stort antal kulörer. Det naturliga vaxet i Akviwax Satin absorberas i träet för att bilda en fukt och smutsbeständig yta med en silkeslen finish.

 

Industriella ytbehandlingslösningar för invändigt timmer
Industriella ytbehandlingslösningar för invändigt timmer

Lätt att applicera och torkar snabbt

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för invändigt massivt timmer är enkla att applicera och fungerar bra i industriella applikationslinjer. Eftersom de torkar snabbt blir det mindre inträngning i träet, vilket ger mindre fiberresning.

Våra rekommenderade ytbehandlingslösningar för invändiga träytor är utvecklade och testade på äkta trä enligt alla nödvändiga testmetoder och internationella standarder.

Invändiga ytbehandlingar som främjar välbefinnandet

Tikkurila drivs av målmedveten innovation, och vi är engagerade i att utveckla lösningar som stöder både människans och planetens välbefinnande. Vi har ett komplett utbud av produkter för invändiga applikationer som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val eftersom de avger mindre flyktiga organiska föreningar (VOC).

Vårt invändiga sortiment uppfyller de senaste miljöstandarderna och kan även användas i Svanen märkta byggnader. Akviwax Satin är M1 klassificerad som ett lågemitterande byggnadsmaterial av Finlands byggnadsinformationsstiftelse RTS och kan användas för att bidra till green building certifieringspoäng i system som LEED och BREEAM.

Industriella ytbehandlingslösningar för invändigt timmer

Hjälper dig att uppnå dina affärsmål

Oavsett ditt projekt samarbetar vi med dig för att förstå hela livscykeln, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Tillsammans med våra tekniska experter kan du uppnå dina affärsmål.

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv