Industriella ytbehandlingslösningar för trädgårdsmöbler

Industriella ytbehandlingslösningar för trädgårdsmöbler

Trädgårdsmöbler står ute många timmar i ur och skur, men ska fortfarande se fina ut när solen väl skiner. Tikkurilas ytbehandlingslösningar ger trädgårdsmöbler en vacker finish och maximerar livslängden för den behandlade ytan. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av produktspecialester efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Långvarig naturlig skönhet

Trä är ett vackert och hållbart material för trädgårdsmöbler, och Tikkurilas ytbehandlingslösningar kan både förbättra denna skönhet och se till att den håller längre med utmärkt väderbeständighet och pålitligt skydd mot vatteninträngning. Våra produkter torkar snabbt, är lätta att applicera och hjälper till att förhindra missfärgning av trä, mögel och tillväxt av blånadssvamp.

Våra produkter testas i det bistra nordiska klimatet, vilket säkerställer att de fungerar som utlovat i industriella applikationer med utmärkt hållbarhet.

Industriella ytbehandlingslösningar för trädgårdsmöbler

Vackra kulörer som tilltalar konsumenten

Vi har ett brett urval av kulörer för trädgårdsmöbler, med den perfekta kulören för varje möbeltyp. Förstärk träets naturliga skönhet eller få dina trädgårdsmöbler att sticka ut med en färgstark ytbehandling, välja mellan en rad olika glanser.

Vi erbjuder en rad applikationssystem med olika hållbarhetsnivåer beroende på om möblerna kommer att stå under tak eller utsättas för väder och vind. Våra system ger slutkunderna flexibilitet att välja den slutliga ytbehandlingen och glansen som bäst passar den avsedda slutanvändningen. För kunder som letar efter ett hållbart applikationssystem av hög kvalitet är vår rekommendation att använda Pinja wood stain + 2* infärgad Pinjalec HB 30.

Trädgårdsmöbler behandlade med Tikkurilas produkter är enkla att underhålla och med underhållsprodukter som är allmänt tillgängliga. Ytbehandlingen flagnar inte ens under extrema förhållanden, vilket garanterar en jämn färgyta över tiden. Behandlade trädgårdsmöbler är också motståndskraftiga mot tvätt och torkning, vilket gör det enkelt att hålla rent.

Ytbehandlingslösningar för människan och planeten

Tikkurila drivs av målmedveten innovation och ägnar sig åt att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande.

Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna och innehåller minimalt med flyktiga organiska föreningar (VOC), vilket gör dem till ett mer hållbart val med minimala utsläpp till miljön. Vårt sortiment inkluderar produktserien Pinja Protect, som är Svanenmärkt, och Ultra Pro -serien, som kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Alla Tikkurilas produkter uppfyller de senaste miljöstandarderna.

Green building

Att arbeta tillsammans för att nå våra mål

Genom att arbeta tillsammans för att förstå hela projektets livscykel kan vi identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten - minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Oavsett dina affärsmål är våra tekniska experter redo att hjälpa dig att uppnå dem.

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

PAINT SYSTEM
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv