Industriella ytbehandlingslösningar för innerdörrar

Industriella ytbehandlingslösningar för innerdörrar

Snabbtorkande färg och lacker

Våra industriella ytbehandlingslösningar för innerdörrar maximerar livslängden för den behandlade ytan genom bästa möjliga skydd. Dessa lösningar har utvecklats baserat på över 150 års kunskap och erfarenhet och de backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen, alltför att kunden ska känna förtroende och få sinnesro.

Våra lösningar inkluderar applikationssystem för olika typer av inredningsapplikationer och maskiner. Vi erbjuder också segmentspecifika system för alla applikationsundersegment.

 Industriella ytbehandlingslösningar för innerdörrar

Hållbart och lätt att rengöra

Innerdörrar används och hanteras regelbundet, vilket innebär att de måste vara lätta att rengöra. Frekvent rengöring innebär att färgen eller lacken måste vara resistent mot tvätt och torkning. Saker som ringar, hundtassar och vardagligt slitage kan också nöta på dörrarna, vilket gör repbeständighet till en viktig egenskap.

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för innerdörrar är reptåliga och ger utmärkt hållbarhet. De har också utmärkta fyllande egenskaper och är lätta att rengöra. Våra träprodukter och rekommenderade system är utvecklade och testade på äkta trä enligt alla nödvändiga testmetoder.

Innerdörrar är vanligtvis målade vita, men tack vare vårt omfattande nyanseringssystem kan vi erbjuda tusentals olika kulörer. Vi erbjuder också lösningar för betsning och lackering av massiva trädörrar.

Ytbehandlingslösningar som främjar välbefinnande

Tikkurila drivs av målmedveten innovation, och vi är engagerade i att utveckla lösningar som stöder välbefinnandet för både människan och planeten. Vi har ett komplett utbud av produkter för inredningsapplikationer som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val eftersom de avger låga eller inga flyktiga organiska föreningar (VOC).

Vi erbjuder också UV-härdande produkter som är vattenburna. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-härdandeteknik hjälper också våra kunder att öka sin produktionseffektivitet.

Vårt sortiment för innerdörrar innehåller flera M1-märkta produkter. Vårt inomhussortiment uppfyller de senaste miljöstandarderna och kan även användas i svanmärkta hus.

Interior doors
Interior doors

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå produktens livscykel och för att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Hör av er till oss
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv