Transformers

Industriella ytbehandlingslösningar för elektriska transformatorer, motorer och generatorer

Tikkurila har levererat beprövade och pålitliga lösningar för elektriska transformatorer, motorer och generatorer i över 20 år, samt utvecklat och skräddarsytt lösningar för specifika kundbehov. Oavsett kraven arbetar vi tillsammans för att hitta svaret på våra kunders största utmaningar, med teknisk rådgivning och support tillgänglig för varje steg på vägen.

Krävande förhållanden kräver pålitliga lösningar

Elektriska transformatorer, motorer och generatorer utsätts ofta för en mängd olika extrema förhållanden, inklusive kemiska stänk, gas, smuts och damm, mekanisk påverkan, förhöjda temperaturer, vittring och till och med kraftiga vibrationer eller hög salthalt. Eftersom de skyddar mycket värdefulla tillgångar måste färger och beläggningar vara tillräckligt hårda för att skydda utrustningens yta mot alla dessa miljöfaktorer.

Transformers

Lösningar som främjar människans och planetens välbefinnande

Förutom skräddarsydda lösningar för att hjälpa kunderna att uppfylla minimikrav för tekniska krav eller för att hitta alternativ som är mer kostnadseffektiva eller snabbare och enklare att applicera, erbjuder vi också en rad direkt-på-metall (DTM) produkter med hög torrhalt samt mer hållbara vattenburna lösningar. Dessa ger ett mer hållbart alternativ som hjälper företag att nå sina hållbarhetsmål.

 

 

Grundligt testade

Tikkurilas ytbehandlingar är kända för sin pålitliga och stabila kvalitet, de är noggrant testade för att säkerställa att våra höga kvalitetsstandarder upprätthålls. Förutom våra anpassningsmöjligheter har vi stor erfarenhet av att producera väl testade, beprövade och kvalificerade färgsystem som uppfyller ISO 12944, NORSOK, GOST och andra ledande standarder.

 

Alla våra produkter för elektriska transformatorer, motorer och generatorer drar nytta av vårt breda internationella distributionsnät och vårt engagemang för leveranser i tid.

 

transformers

En expertpartner du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå dina behov under hela din utrustnings livscykel, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Oavsett dina affärsmål är våra tekniska experter på redo att hjälpa dig att uppnå dem.

 

Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt system för din applikation och gå igenom din målningsanläggning för att förbättra och effektivisera din process och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
180
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-L
SYSTEM NO.
C5.01
PRETREATMENT
Sa2½

Tester och standarder

Våra produkter och system testas för att säkerställa att de presterar som utlovat för industriell applicering.
  • Accelererade korrosionstester (ISO 12944, Kundspecifika tester)
  • Accelererade förvittringstester (UV, Xenon)
  • Mekaniskt motstånd
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv