Industriella ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor

Industriella ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor ger en attraktiv finish och långvarigt skydd till behandlade ytor för att hjälpa till att maximera deras livslängd. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på 160 års kunskap och erfarenhet och backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Ett vacker utseende som håller

Vi är kända för ytbehandlingslösningar som fungerar som utlovat och fungerar tillförlitligt i industriella applikationslinjer. Våra lösningar är snabbtorkande med utmärkta staplingsegenskaper, vilket förbättrar produktionseffektiviteten. De är också lätta att applicera, med ett urval av enkomponents alternativ.

Våra ytbehandlingslösningar ger jämn och tät film som skyddar träet från fukt och smuts och på så sätt effektivt minskar sprickbildning. Färgen på ytan förblir jämn och felfri.

Vårt omfattande nyanseringssystem är tillgängligt för exteriöra träskivor, vilket innebär att du kan välja mellan tusentals möjliga kulörer.

Industriella ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor
Industriella ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor

Enastående glans och kulörbeständigt vid tuffa väderförhållanden

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för exteriöra träskivor är framtagna för de mest krävande miljöförhållandena. De är utvecklade och testade utomhus i det hårda nordiska klimatet, vilket visar deras hållbarhet i alla väderförhållanden.

Våra ytbehandlingar för exteriöra träskivor har visat sig ha en mycket låg vattengenomsläpplighet vid utomhusbruk. Pinjadur primer och Pinjadur 30 är två av våra specialprodukter för träskivor som ger bästa möjliga skydd mot repor och väderutsatthet. Vi erbjuder också andra produkter med lång hållbarhet så som, Ultra Pro-serien, Pinja Flex Combi 25, Pinja Wood Stain och Pinjalac HB 30.

Ytbehandlingslösningar som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation med ett engagemang för att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande. Vårt mål är att utveckla miljövänliga produkter som uppfyller alla relevanta miljöstandarder.

Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val.

 

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå dina behov under hela livscykeln för din applikation, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Vi har duktiga säljteam och tekniska experter i flera länder som är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv