Industrial coatings for cell towers and power grid towers

Industriella ytbehandlingar för mobilmaster och kraftledningsstolpar

Tikkurila har tillhandahållit skyddande färg och beläggningar för mobilmaster och kraftledningsstolpar så länge som industrin har funnits. Våra ytbehandlingslösningar för mobilmaster och kraftledningsstolpar maximerar livslängden på den behandlade ytan genom att ge bästa möjliga skydd och utmärkt kulörstabilitet.

Vi erbjuder ett brett utbud av yttoleranta målningssystem för underhållsmålning, inklusive lösningar som kan appliceras vid låga temperaturer. Vi har även flera skyddande målningssystem för nya projekt inklusive lösningar för galvaniserade ytor.

Mobilmaster och kraftledningsstolpar kräver robusta ytbehandlingsslösningar

En lång livslängd är särskilt viktig för ytbehandlingar som appliceras på mobilmaster och kraftledningsstolpar. Underhållsmålning kan vara extremt dyrt eftersom det måste utföras på hög höjd av specialutbildad personal som använder specialutrustning.


Tack vare vårt omfattande nyanseringssystem finns ett brett utbud av kulörer tillgängliga för färger och beläggningar, inklusive ofta använda signalfärger. Tikkurilas ytbehandlingslösningar för mobilmaster och kraftledningsstolpar är testade och har visat sig ha lång livslängd, hög korrosionsbeständighet och exceptionell färgstabilitet.

Cell and grid towers

Levererar utmärkta lösningar över olika marknader

Vår globala närvaro och vårt nätverk gör det möjligt för oss att anpassa och effektivisera våra kunders färgprocesser på olika marknader. Ibland tillverkas stålkonstruktionen till en mast/stolpe i ett land för att sedan installeras i ett annat. Tikkurila kan leverera exakt samma produkter eller system och kulörer vart än i världen färgen appliceras.

I vårt produktsortiment ingår Temacoat HS-F Primer, som har en högt torrhalt och kan appliceras vid låga temperaturer, och Temathane PC 50, som är ett utmärkt val när en täckfärg med hög torrhalt och med extremt god glans- och kulörbeständighet krävs.

Våra färger, beläggningar och målningssystem för mobilmaster och kraftledningsstolpar är fullständigt testade och uppfyller ISO 12944-standarden och många lokala krav. Vi erbjuder även mer avancerade lösningar för applikationer där tuffare skydd behövs.

 

 

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå dina behov och hela dess livscykel, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att stödja dig och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt system för din applikation, samt utföra revisioner av din målningsanläggning som hjälp till att förbättra och effektivisera din färgappliceringsprocess och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
240
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-M
SYSTEM NO.
C5.02
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
360
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-VH
SYSTEM NO.
C5.04
PRETREATMENT
Sa2½
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv