Industriella ytbehandlingslösningar för limträtimmer

Industriella ytbehandlingslösningar för limträtimmer

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för limträtimmer maximerar livslängden för den behandlade ytan med långvarigt och pålitligt skydd. Dessa lösningar har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och de backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen, alltför att kunden ska känna förtroende och sinnesro.

Laminated logs

Håll vädret ute och ditt trä skyddat

Våra ytbehandlingslösningar för limträtimmer är exceptionellt enkla att underhålla och erbjuder långvarig hållbarhet med ett underhållsintervall på sju till tio år. Alla våra utvändiga träytbehandlingar är testade i det hårda nordiska klimatet, vilket garanterar ett tillförlitligt skydd mot fuktinträngning oavsett väder och förhindrar missfärgning av trä, mögel och blånader.

Bibehålla träets naturliga skönhet

Pinja Indeep och Pinja Color Plus - system är transparenta ytbehandlingslösningar där träytans naturliga skönhet framträder. De är snabbtorkande, lätta att applicera och topplacken finns i ett brett utbud av kulörer. Eftersom limträ-timmer alltid ska kännas slät vid beröring säkerställer vi att våra ytbehandlingssystem förbättrar ytkänslan såväl som utseendet.

Pinja Indeep ska endast användas som träskyddsmedel enligt instruktionerna i produktdatabladet och på produktetiketten.

Industriella ytbehandlingslösningar för limträtimmer

Att främja välbefinnande genom hållbara lösningar

Tikkurila drivs av sin tro på målmedveten innovation, utvecklar lösningar och tjänster som stöder människans, samhällets och planetens välbefinnande.

För att säkerställa att vi främjar ett mer hållbart val är nästan alla våra produkter för utvändiga applikationer vattenburna.

Alla Tikkurilas produkter uppfyller eller överträffar de relevanta miljöstandarderna, och vi följer noggrant alla ändringar av kemiska regler för att möta framtida behov i god tid.

 

Applikationsspecifika lösningar skräddarsydda för dina behov

Genom att arbeta med dig för att förstå hela produktens livscykel kan vi identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten - minska kostnader, påskynda projekttiden och vaksamt hantera leveranskedjan. Oavsett dina affärsmål är våra experter på tekniska tjänster redo att hjälpa dig att uppnå dem.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv