Invändiga träpaneler

Industriella ytbehandlingar för invändiga träpaneler

Våra industriella ytbehandlingslösningar för träpaneler maximerar livslängden genom bästa möjliga skydd. De har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Våra lösningar inkluderar applikationssystem för en rad invändiga applikationer och maskiner. Vi erbjuder också segmentspecifika system för alla applikationsundersegment.

Utformad för att förbättra träets naturliga skönhet

Trä är ett naturligt materialval för inomhusmiljöer, med massiva träpaneler som ger naturlig skönhet. Tikkurilas ytbehandlingslösningar för träpaneler är utformade för att förbättra utseendet på naturliga trästrukturer.

Våra ytbehandlingslösningar för träpaneler inkluderar UV- och solljusbeständiga pigment, vilket gör att det behandlade träet behåller sitt utseende betydligt längre.

Om träpaneler används i bostäder eller offentliga byggnader där många människor vistas samtidigt, är det viktigt att skydda träytorna mot brand. Vi erbjuder brandhämmande Fontefire-produkter som har högsta möjliga klassificeringsnivå, B-s1, d0, för trä enligt EN 13501-standarden.

Läs mer om våra lösningar för brandskydd av trä.

Star arctic

Snabbtorkande och lätt att applicera

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för träpaneler är enkla att applicera och fungerar bra på industriella applikationslinjer. De torkar snabbt med liten fiberresning, vilket garanterar mindre inträngning i träet.

Tikkurilas träprodukter och rekommenderade system utvecklas och testas på riktigt trä enligt alla nödvändiga testmetoder och internationella standarder.

Vårt omfattande nyanseringssystem innebär att du kan välja mellan tusentals möjliga kulörer.

 

Wooden panels
Wooden panels

Ytbehandlingslösningar för invändiga träpaneler som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som främjar människans och planetens välbefinnande.

Vi erbjuder också UV-härdande produkter som är vattenburna. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-härdningstekniken hjälper också våra kunder att öka sin produktionseffektivitet.

Vårt sortiment inkluderar de M1-märkta produkterna Akvilac, Akvi Primer, Akvi Top och Akviwax Satin. Vårt interiörsortiment uppfyller de senaste miljöstandarderna och kan även användas i Svanen märkta hus.

 

Wooden panels

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Oavsett din applikation, arbetar vi tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel och identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projektscheman och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv