Industriella ytbehandlingslösningar för materialhanteringsutrustning

Industriella ytbehandlingslösningar för materialhanteringsutrustning

Transportband, kranar och gaffeltruckar

Tikkurila har över 60 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa ytbehandlingar för materialhanteringsutrustning som transportband, kranar och gaffeltruckar. Våra ytbehandlingslösningar har utmärkt kulör- och glansbeständighet i kombination med hög korrosionsbeständighet som säkerställer att utrustningens yta håller sig i god form.

Vi har ett brett utbud av färger och beläggningar för alla krav, bl.a. Temathane PC 80, som erbjuder utmärkt glans och kulörbeständighet även i extrema klimat, och vår direkt-på-metall Temadur SC-F-serie som innehåller tillräcklig mängd korrosionsskyddande pigment.

Industriella ytbehandlingslösningar för materialhanteringsutrustning

Höga krav kräver högkvalitativa ytbehandlingar

Beläggningar för materialhanteringsutrustning utsätts för extremt krävande förhållanden. Målningsprocessen måste optimeras för att säkerställa effektiv produktion och lägre kostnader.

Tikkurila tillhandahåller pålitliga ytbehandlingslösningar som sparar tid och energi. När färgen torkar snabbt krävs det kortare tid i spraybåset där optimala förhållanden (temperatur, ventilation etc.) måste bibehållas för härdning. Tikkurilas färger torkar snabbt och är utvecklade för att fungera effektivt på industriella målningslinjer.

Vi erbjuder skräddarsydda ytbehandlingslösningar som uppfyller tillverkarnas krav, och vi kan erbjuda ett stort utbud av kulörer inklusive kulörer med metallic effekt.

Hållbara ytbehandlingslösningar för människan och planeten

Vi är engagerade i att utveckla lösningar som stöder människors och planetens välbefinnande.

Vi har ett komplett sortiment av färger för materialhanteringsutrustning som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vattenburna produkter har låga nivåer av flyktiga organiska föreningar (VOC), vilket medför ett mindre utsläpp till miljön.

Vårt produktsortiment inkluderar också direkt-på-metall (DTM) produkter med hög torrhalt och  isocyanatfria produkter som påverkar människan och miljön mindre.

Material handling

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå produktens livscykel, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt målningssystem för din applikation och gå igenom och justera din målningsprocess för att uppnå optimalt resultat med våra produkter och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet.

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

Hör av er till oss

Målningssystem

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
180
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-L
SYSTEM NO.
C5.01
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
120
CORROSIVITY/DURABILITY
C4-L
SYSTEM NO.
C4.04
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
180
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-L
SYSTEM NO.
C5.01
PRETREATMENT
Sa2½

Tester och standarder

  • Accelererade korrosionstester ( ISO 12944, Kundspecifika tester)
  • Accelererade förvittringstester (UV, Xenon)
  • Kemikalieresistens (ISO 2812)
  • Mekaniskt motstånd
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv