Tikkurilas ytbehandlingslösningar för industrin

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för industrin

Smidiga lösningar som gör varaktig skillnad – för både resultatet och miljön.

Smidiga lösningar som gör varaktig skillnad – för både resultatet och miljön

På Tikkurila gör vi vårt yttersta för att leverera ytbehandlingslösningar för trä och metall till kunder i många olika branscher. Med över 150 års erfarenhet utvecklar vi förstklassiga produkter och tjänster som förser våra kunder med kvalitet som står emot tidens tand. 

Vi strävar efter att hitta sätt att optimera kundernas tillverkningsprocesser och samtidigt förbättra produkternas prestanda och påverkan. Våra kunder kan lita på att våra produkter konsekvent och tillförlitligt håller vad de lovar för en rad krävande användningsområden och olika typer av ytor. ​

Vi arbetar tillsammans för att förverkliga kundernas affärsmål

Vi fokuserar inte bara på produkten utan tittar även på hur vi kan stödja våra kunders större affärsmål – genom ett bra samarbete kan vi bl.a. optimera ytbehandlingsprocesserna, men också med tanke på färgens roll i ett allt smartare och mer uppkopplat samhälle erbjuda lösningar som förbättrar inköp och logistik. 

Våra säljare är experter på teknik och hjälper dig gärna att uppnå dina affärsmål.

Hållbara ytbehandlingslösningar för människan och planeten

Vi drivs av målinriktad innovation och gör vårt bästa för att ta fram lösningar som främjar människans och planetens välbefinnande.

Vår målsättning är att vara pionjärer när det gäller hållbar produktinnovation, med starkt fokus på miljöfaktorer under den målade ytans hela livscykel. Att förstå våra kunders behov och den miljö i vilken färgen appliceras är avgörande för att kunna utveckla ytbehandlingar med mindre miljöpåverkan av hög kvalitet och överlägsen hållbarhet.

I vårt erbjudande ingår ett utbud av hållbara ytbehandlingslösningar så som vattenburna ytbehandlingar, DTM-produkter med hög torrhalt som tillåter målning direkt på metall samt isocyanatfria produkter.

Vi vill gå i täten för ansvarsfullt företagande och ge vårt bidrag till att främja en renare miljö och en färgrik framtid.

Tikkurila industrial coating solutions for metal and wood surfaces
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv