Industriella ytbehandlingslösningar för järnvägståg

Industriella ytbehandlingslösningar för järnvägståg

Tikkurila har över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa ytbehandlingslösningar för järnvägståg. Våra ytbehandlingslösningar följer rigorösa kvalitetskrav och uppfyller branschens högsta standarder.

Höga kvalitetskrav kräver ytbehandling av hög kvalitet

Färger och beläggningar för järnvägståg måste uppfylla många olika krav: de ska vara snabbtorkande och lätta att applicera, samt snabbhärdande med bra täckförmåga för att påskynda appliceringsprocessen.

Tikkurila har lång erfarenhet av att tillhandahålla tids- och energibesparande ytbehandlingslösningar som behåller sin kulör och glans under lång tid. Våra ytbehandlingslösningar erbjuder utmärkt motståndskraft mot mekaniskt slitage och miljöfaktorer som UV-ljus, regn och snö.

Vi tillhandahåller ett brett produktsortiment för olika delar av järnvägståg, invändiga och utvändiga ytor på personvagnar, boggies, hjul, kopplingar, ramar och plattformar. Vi erbjuder även tuffare system för godsvagnar.

Industriella ytbehandlingslösningar för järnvägståg
Industriella ytbehandlingslösningar för järnvägståg

Hållbara ytbehandlingslösningar för människan och planeten

Vi är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande.

Vi har ett urval av färger och beläggningar för järnvägståg som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vattenburna produkter innehåller låga halter av flyktiga organiska föreningar (VOC), så de släpper ut mindre utsläpp till luften.

Vårt produktsortiment omfattar även direkt-på-metall (DTM) polyuretanprodukter med hög torrhalt, och även isocyanatfria produkter som är mer miljövänliga.

Vi erbjuder även skräddarsydda ytbehandlingslösningar som uppfyller alla tillverkarens krav, med ett nästan obegränsat kulörutbud inklusive kulörer med metallic effekt.

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vår globala närvaro och vårt nätverk gör det möjligt för oss att anpassa och effektivisera våra kunders färgprocesser på olika marknader. Ibland tillverkas delar i ett land redo för installation i ett annat. Tikkurila har förmågan att leverera exakt samma produkter eller system och kulörer vart än i världen färgen appliceras.

Vi arbetar med dig för att förstå hela livscykeln för dina behov, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att stödja dig och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt system för din applikation, samt tillhandahålla revisioner av din målningsanläggning som hjälper till att förbättra och effektivisera din färgappliceringsprocess och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
380
CORROSIVITY/DURABILITY
Im3-H
SYSTEM NO.
I.03
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
200
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-H
SYSTEM NO.
G5.04
PRETREATMENT
SaS
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
160
CORROSIVITY/DURABILITY
C4-H
SYSTEM NO.
G4.04
PRETREATMENT
SaS

Tester och standarder

Våra produkter och system testas för att säkerställa att de presterar som utlovat för industriell applicering.
  • Brandtester (EN 45545-2)
  • Accelererade förvittringstester (UV, Xenon)
  • Accelererade korrosionstester ( ISO 12944, Kundspecifika tester)
  • GOST
  • Kemikalieresistens (ISO 2812)
  • Mekaniskt motstånd
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv