Industriella ytbehandlingslösningar för invändiga träskivor

Industriella ytbehandlingslösningar för invändiga träskivor

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för träskivor ger en attraktiv finish och ett långvarigt skydd av de behandlade ytor. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Förbättra träskivors hållbarhet

Invändiga träskivor kan ha olika behov av ytbehandling beroende på applikationen. Spackel måste ha utmärkta fyllande egenskaper och måste vara lättslipat och snabbtorkande. Beläggningar som används på skivkanter måste ha utmärkt fyllande egenskaper och god täckförmåga.

I vårt sortiment finns bland annat Colofill som är ett tvåkomponents lösningsmedelsfritt epoxispackel som fäster extremt bra på olika typer av ytor.

Industriella ytbehandlingslösningar för invändiga träskivor
Industriella ytbehandlingslösningar för invändiga träskivor

En vacker finish som håller

Våra ytbehandlingslösningar för invändiga träskivor ger ett estetiskt tilltalande resultat som antingen framhäver träets naturliga skönhet eller får skivorna att sticka ut med en färgglad finish. Vi erbjuder ett omfattande urval av kulörer för ytbehandling med lack, med glanser från ultramatt till högblankt.

Vi är kända för ytbehandlingslösningar som fungerar tillförlitligt i industriella applikationslinjer. Våra lösningar är snabbtorkande med utmärkta staplingsegenskaper, vilket är positivt för produktionseffektiviteten. Det finns bland annat ett urval av enkomponenta produkter som är lätta att applicera.

 

Ytbehandlingslösningar som främjar välbefinnande

Vi drivs av målmedveten innovation med ett engagemang för att utveckla lösningar som stödjer människans och planetens välbefinnande. Vårt mål är att utveckla miljövänliga produkter som uppfyller alla relevanta miljöstandarder.

Vi erbjuder även UV-härdande produkter; både vattenburna och de med 100 % torrhalt. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-torkteknik hjälper också våra kunder att öka sin produktionseffektivitet.

 

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå dina behov under hela applikationens livscykel, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Vi har duktiga säljteam och tekniska experter i flera länder som är redo att hjälpa dig att nå dina affärsmål.

 

Vill du höra mer om våra lösningar? Tikkurilas experter finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt produkt eller lösning.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

PAINT SYSTEM
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv