Industriella ytbehandlingslösningar för värmeväxlare

Industriella ytbehandlingslösningar för värmeväxlare

Tikkurila har samarbetat med en ledande global leverantör av värmeväxlare i över 20 år och levererat högkvalitativa, hållbara och anpassade industriella ytbehandlingslösningar som gjort partnerskapet starkare och starkare med tiden. Oavsett dina krav arbetar vi tillsammans för att hjälpa dig hitta rätt lösning, med teknisk rådgivning och support tillgänglig för varje steg på vägen.

Industriella ytbehandlingslösningar för värmeväxlare

Specialiserade lösningar för unika utmaningar

Värmeväxlare genomgår måttlig mekanisk och kemisk påfrestning under drift, så ytbehandlingen måste ge utmärkt motstånd för att skydda utrustningens ytor. Våra högkvalitativa ytbehandlingar uppfyller också de högsta hygienkraven som är ett ytterligare viktigt krav för detta applikationsområde. Många av våra kunder kräver skräddarsydda lösningar, så vi arbetar tillsammans för att utveckla skräddarsydda produkter som uppfyller unika tekniska krav som är snabbare och enklare att applicera eller mer kostnadseffektiva.

Hållbarhet är vår specialitet

Vi erbjuder ett komplett utbud av mer hållbara lösningar, från vattenburna färger som Fontecoat FD-serien till direkt-på-metall (DTM) produkter med hög torrhalt. Dessa mer miljövänliga alternativ kan hjälpa dig att nå dina hållbarhetsmål. Alla våra produkter är pålitliga, stabila och av hög kvalitet och våra kunder drar nytta av leveranser i tid via vårt breda internationella distributionsnät.

Sustainability

Grundligt testade

Tikkurilas färger och beläggningar testas noggrant innan de görs tillgängliga för kunderna. Vi samarbetar med våra kunder för lätt kunna identifiera vilka kundspecifika tester som kan krävas.

 

Lyckas tillsammans

Vi samarbetar med dig för att förstå dina behov under hela livscykel, identifiera möjligheter där vi kan förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt målningssystem för din applikation och gå igenom din målningsanläggning för att förbättra och effektivisera din process och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet. Oavsett dina utmaningar är vi redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
180
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-L
SYSTEM NO.
C5.01
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
240
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-M
SYSTEM NO.
C5.02
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
180
CORROSIVITY/DURABILITY
C5-L
SYSTEM NO.
C5.01
PRETREATMENT
Sa2½

Tester och standarder

Våra produkter och system testas för att säkerställa att de presterar som utlovat för industriell applicering.
  • Accelererade korrosionstester (ISO 12944, Kundspecifika tester)
  • Mekaniskt motstånd
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv