Industriella ytbehandlingslösningar för fönster

Industriella ytbehandlingslösningar för fönster

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för fönster innehåller ett brett utbud av färger för olika behov, som alla ger ett långvarigt skydd baserat på vår över 160 års kunskap och erfarenhet. Alla våra produkter backas upp av en produktspecialist efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Industriella ytbehandlingslösningar för fönster

En vacker och hållbar finish

Våra ytbehandlingslösningar för fönster innehåller ett brett urval av alternativ som antingen kompletterar träets naturliga skönhet eller förbättrar ytan med olika kulörer för ett djärvare utseende.

Kraven på ytbehandling av fönster varierar beroende på plats. I norra Europa är fönster exteriörer vanligtvis gjorda av aluminium, vilket innebär att endast det inre träet behöver målas, vanligtvis i vitt.

I de baltiska länderna appliceras vit färg vanligtvis också direkt på utsidan av träfönsterramen, så färgen måste också tåla yttre förhållanden. I södra Europa används ett bredare utbud av transparenta färger och tack vare vårt omfattande nyanseringssystem kan vi erbjuda tusentals olika transparanta kulörer.

Industriella ytbehandlingslösningar för fönster

Pålitlig och lätt att applicera

Våra produkter är alltid lätta att applicera och fungerar pålitligt på industriella applikationslinjer. De torkar snabbt med utmärkta staplingsegenskaper.

Våra produkter för fönster inkluderar Pinja Flex Combi 25 och 35, snabbtorkande färger för utomhusbruk. De bildar en elastisk film med låg vattengenomsläpplighet som hjälper till att skydda fönsterkarmen mot fukt och smuts. För en transparent finish i olika kulörer är Pinja Wood Stain och Pinjalac HB 30 idealiska lösningar som skyddar fönstret mot fukt, solljus och smuts.

Tikkurila färger för utomhusbruk testas under utomhusförhållanden i det hårda nordiska klimatet.

green building

Ytbehandlingslösningar för fönster som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande. Vi driver utvecklingen av hållbara lösningar utan att någonsin kompromissa med kvalitet eller hållbarhet.

Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Pinja Flex Combi 25 har M1-certifiering, vilket betyder att det inte avger skadliga ämnen till inomhusluften.

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel och identifierar möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra produkter testas för att säkerställa att de fungerar som utlovat i industriella applikationer.

Hör av er till oss

System

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv