Industriella ytbehandlingar för robotar

Industriella ytbehandlingar för robotar

Tikkurila har mer än 10 års erfarenhet av att leverera ytbehandlingslösningar för robotar. Våra högkvalitativa ytbehandlingslösningar hjälper våra kunder att uppnå höga nivåer av skydd och ett attraktiv utseende på alla typer av ytor.

Vi har en lång erfarenhet av att lösa ytbehandlingsproblem på olika typer av underlag i miljöer med olika nivåer av korrosivitet. Korrosiviteten varierar från industri till industri– till exempel i processindustrier kan eventuella kemikalieutsläpp kräva högre korrosionsskyddande egenskaper för beläggningar, medan svets- och målningslinjer inom fordonsindustrin kan generera gaser, lösningsmedelsångor, stänk och damm, vilket medför strikta krav på kemikalieresistens för den färdiga ytan.

Industriella ytbehandlingar för robotar

Levererar utmärkta lösningar för olika marknader

Vår globala närvaro och vårt nätverk gör det möjligt för oss att anpassa och effektivisera våra kunders färgprocesser på olika marknader.

Vårt serviceerbjudande för robotar innefattar ett urval av vattenburna ytbehandlingar som ger en mindre miljöpåverkan. Tikkurilas Fontecoat EP 50 fungerar bra i en mängd olika miljöer. För tuffare miljöer är en kombination av Temakeep och Temaline EPL 100 det bästa alternativet.

Våra ytbehandlingslösningar för robotar omfattar ett brett utbud av kulörer.

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå hela livscykeln för din produkt, och hjälper till att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra tekniska experter kan också hjälpa dig att välja rätt system för din applikation eller att anpassa nya målningslinjer för att uppnå optimala resultat med våra produkter.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

Hör av er till oss

Tester och standarder

Våra produkter och system testas för att säkerställa att de presterar som utlovat för industriell applicering.
  • Accelererade korrosionstester ( ISO 12944, Kundspecifika tester)
  • Kemikalieresistens (ISO 2812)
  • Mekaniskt motstånd
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv