Industriella ytbehandlingslösningar för lister

Industriella ytbehandlingslösningar för lister

Tikkurilas industriella ytbehandlingslösningar för lister ger bästa möjliga skydd för behandlade ytor och hjälper till att förbättra deras hållbarhet. De har utvecklats baserat på över 150 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Våra lösningar inkluderar applikationssystem för olika typer av invändiga applikationer och maskiner. Vi erbjuder också segmentspecifika system för alla applikationsundersegment.

Industriella ytbehandlingslösningar för lister

Lätt att applicera och torkar snabbt

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för lister är enkla att applicera och fungerar bra på industriella applikationslinjer. De torkar snabbt med liten fiberresning, vilket betyder att mindre färg eller lack tränger in i träet.

Våra träprodukter och rekommenderade system är utvecklade och testade på äkta trä enligt alla nödvändiga testmetoder och internationella teststandarder.

Ett brett urval av kulörer

Lister används vanligtvis för väggar och tak för att få det färdiga resultatet att se så snyggt ut som möjligt. Vårt stora utbud av kulörer innehåller tusentals alternativ för att göra det enkelt att hitta rätt kulör som passar ditt utrymme.

Typen av material som används varierar från region till region, men i de nordiska länderna är MDF eller furu vanligast, medan i södra Europa är ett bredare utbud av trämaterial populärt, där trä som ek är ett vanligt val. För ek är ytbehandling med lack oftast det bästa alternativet.

Hållbara ytbehandlingslösningar för människan och planeten

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som främjar människans och planetens välbefinnande.

För att erbjuda dig ett mer hållbart val har vi ett komplett sortiment av UV-härdande produkter som är vattenburna. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-torkningsteknik hjälper också våra kunder att öka sin produktionseffektivitet.

Vårt sortiment innehåller M1-märkta produkter. Alla Tikkurilas produkter uppfyller de senaste miljöstandarderna, och vårt interiörsortiment kan också användas i svanenmärkta hus.

Industriella ytbehandlingslösningar för lister

Att arbeta tillsammans för en bättre framtid

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel och identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv