Industriella ytbehandlingslösningar för ytterpanel

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterpanel

Våra ytbehandlingslösningar för ytterpanel ger bästa möjliga skydd av den behandlade ytan och hjälper till att maximera dess livslängd. Tikkurilas fasadbeklädnadslösningar är utvecklade baserade på över 160 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterpanel

Långvarigt skydd för träelement

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för ytterpanel ger utmärkt väderbeständighet, skyddar mot vatteninträngning, solsken och smuts. Våra lösningar har visat sin hållbarhet och tillförlitlighet i krävande miljöer, vilket medför ett långt underhållsintervall. De torkar snabbt med utmärkta staplingsegenskaper och är lätta att applicera.

Tikkurilas färger och system för utomhusbruk testas under utomhusförhållanden i det tuffa nordiska klimatet.

Vårt omfattande nyanseringssystem är också tillgängligt för fasadbeklädnad, vilket innebär att du kan välja mellan tusentals olika kulörer.

Ytbehandlingslösningar för ytterpanel som främjar välbefinnande

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande.

Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vårt sortiment inkluderar produktserien Pinja Protect, som är Svanen märkt, och Ultra Pro -serien, som kan användas i byggnader som är märkta med Swan Eco.

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för ytterpanel uppfyller de senaste miljöstandarderna.

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterpanel
Industriella ytbehandlingslösningar för ytterpanel

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel och identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projektscheman och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv