Industriella ytbehandlingslösningar för ytterdörrar

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterdörrar

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för ytterdörrar ger ett långvarigt skydd mot vatteninträngning, vilket hjälper till att skydda träet mot fukt och smuts. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterdörrar

En vacker finish som håller

Våra ytbehandlingslösningar för ytterdörrar ger en attraktiv finish som antingen belyser träets naturliga skönhet eller får dörren att sticka ut med en färgstark ytbehandling.

Vi är kända för att utveckla ytbehandlingslösningar som fungerar som utlovat och fungerar pålitligt i industriella applikationslinjer. Våra lösningar torkar snabbt med utmärkta staplingsegenskaper och är lätta att applicera. Vårt omfattande nyanseringssystem är också tillgängligt för ytterdörrar, vilket innebär att du kan välja mellan tusentals olika kulörer.

Tikkurilas färger för utomhusbruk testas under utomhusförhållanden i det hårda nordiska klimatet, så du kan lita på att finishen håller.

Lägger till ett lager hållbarhet på ytterdörrar

Ytterdörrar används och berörs regelbundet, och saker som ringar, hundklor, skor och vardagligt slitage kan lämna märken och repor, vilket gör utmärkt hållbarhet och reptålighet avgörande. Beläggningen på ytterdörrar måste också tåla borstning och rengöring och ge ett bra skydd mot fukt, solljus, smuts, kraftigt regn och snö.

Pinjadur primer och Pinjadur 30, två av våra specialprodukter för ytterdörrar, ger bästa möjliga skydd mot repor och olika väderförhållanden.

Industriella ytbehandlingslösningar för ytterdörrar

Ytbehandlingslösningar som främjar välbefinnande

Vi drivs av målmedveten innovation med ett engagemang för att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande.

Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Pinja Flex Combi 25 har M1 -certifiering, vilket betyder att den inte avger skadliga ämnen till inomhusluften.

 

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina behov under hela din applikations livscykel, identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra produkter testas för att säkerställa att de fungerar som utlovat i industriella applikationer.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv