Industriella ytbehandlingslösningar för möbler

Industriella ytbehandlingslösningar för möbler

Tåliga allround-lacker

Våra industriella ytbehandlingslösningar för möbler ger en vacker finish och maximerar livslängden för den behandlade ytan med bästa möjliga skydd. De har utvecklats baserat på över 150 års kunskap och erfarenhet och stöds av vår expertkundsupport som ger förtroende och sinnesro.

Vårt produktutbud inkluderar säkra vattenburna produkter som uppfyller de stränga kraven för barnmöbler.

Utformade för att förbättra träets naturliga skönhet

Trä är ett naturligt och hållbart materialval för inomhusmiljöer, vilket ger rummet en organisk och tidlös känsla. Tikkurilas ytbehandlingslösningar för möbler är utformade för att förbättra träets utseende.

I vårt stora utbud av kulörer hittar man en nyans för varje objekt. Markera träets naturliga skönhet eller få möbler att sticka ut med en färgstark ytbehandling, välj mellan en rad glanser från helmatt till högblank.

Industriella ytbehandlingslösningar för möbler

Hållbar och lätt att rengöra

Möbler används dagligen, vilket gör att det måste vara lätta att rengöra, med en färg eller lack som är motståndskraftig mot tvätt och torkning. Smycken, djur och vardagligt slitage nöter på trämöbler, vilket gör reptåligheten till en viktig egenskap.

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för möbler är reptåliga och ger utmärkt hållbarhet; de har också utmärkta fyllande egenskaper och är lätta att rengöra.

Industriella ytbehandlingslösningar för möbler

Ytbehandlingslösningar för möbler som främjar välbefinnande

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande.

Vi har ett komplett utbud av produkter för invändiga applikationer som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vattenburna produkter har låga nivåer av flyktiga organiska föreningar (VOC), som minimera utsläpp i inomhusluften.

Vi erbjuder också UV-härdande produkter som är vattenburna. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-härdningstekniken gör att våra kunder kan öka sin produktionseffektivitet.

Vårt sortiment inkluderar M1-märkta produkter och ett brett urval av färger och lacker för produkter som ska användas inomhus och som uppfyller de senaste miljöstandarderna och kan användas i svanmärkta hus.

Industriella ytbehandlingslösningar för möbler

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Oavsett din applikation, arbetar vi tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel, hjälper till att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projektscheman och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra produkter testas för att säkerställa att de fungerar som utlovat i industriella applikationer.

 

Vill du höra mer om våra lösningar? Tikkurilas experter finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt produkt eller lösning.

Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv