Industriella ytbehandlingslösningar för träterrasser

Industriella ytbehandlingslösningar för träterrasser

Träterrassdäck måste vara kraftiga och hållbara och med en snygg finish som gör terrassen att se bra ut. Tikkurilas ytbehandlingslösningar för träterrasser maximerar livslängden på den behandlade ytan, samtidigt som den låter träets naturliga skönhet lysa igenom. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på 160 års kunskap och erfarenhet och backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Snabbtorkande och lätt att underhålla

Tikkurilas ytbehandlingslösningar erbjuder utmärkt väderbeständighet och pålitligt skydd mot vatteninträngning. Våra produkter torkar snabbt, är lätta att applicera och hjälper till att förhindra missfärgning av trä, mögel och tillväxt av blånadssvamp. Våra träbeläggningar för terrasser är utvecklade och testade i det extrema nordiska klimatet, i regn och under snö, vilket säkerställer att de presterar som utlovat med god hållbarhet. De är lätta att underhålla antingen genom att applicera samma produkt igen eller använda Tikkurila terrassoljor.

Terrace decking
Terrace decking

En rad populära kulörer

Våra ytbehandlingslösningar för terrasser har ett finstrukturerat utseende med olika grå och bruna nyanser som matchar de mest förekommande kulörerna på terrasser. Pinja Colour Oil och Pinja W-Oil är vattenburna, halvtransparenta träoljor som tränger in i träet och torkar snabbt för att skydda terrassen från fukt, solljus och smuts. Oljorna är nyanseringsbara för att matcha andra önskade nyanser och kan snabbt och enkelt appliceras för regelbundet underhåll med Tikkurilas konsumentprodukter.

Ytbehandlingslösningar för en hälsosam värld

Tikkurila drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människors och planetens välbefinnande. Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val eftersom de avger låga eller inga flyktiga organiska föreningar (VOC) vilket ger mindre utsläpp eller lukter i luften. Alla Tikkurila-produkter uppfyller de senaste miljöstandarderna.

 

Att arbeta tillsammans för att nå våra mål

Genom att arbeta tillsammans med dig för att förstå hela livscykeln för ditt projekt kan vi identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten. Oavsett dina affärsmål är våra tekniska experter redo att hjälpa dig att uppnå dem.

 

Vill du veta mer om våra lösningar?
Hör av er till oss

System

Se alla våra system för trä genom att klicka på "Sök fler målningssystem för träytor". 

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv