Snek kök, Tikkurila

Industriella ytbehandlingslösningar för köksluckor

Våra industriella ytbehandlingslösningar för köksluckor maximerar livslängden för den behandlade ytan med bästa möjliga skydd och utmärkt motståndskraft mot de vanligaste hushållskemikalierna. De har utvecklats baserat på över 150 års kunskap och erfarenhet och som backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Vårt produktutbud för köksluckor i trä innehåller ytbehandlingslösningar för alla behov. Vi erbjuder Luminol 25 N, med utmärkt nötnings- och kemisk beständighet. När klarlack behövs är vårt förslag att använda vattenburen UV-härdande Luminol Clear 25-lack och Akvi Color, en transparent bets som finns i ett stort antal kulörer för alla typer av köksinredning.

Snek kök, Tikkurila

Rätt kulör för varje interiör

Vårt stora utbud av kulörer innehåller tusentals alternativ för att göra det enkelt att hitta rätt nyans för alla typer av kök - från traditionellt till modernt och allt däremellan. Markera träets naturliga skönhet eller få köket att sticka ut med en färgstark ytbehandling, välja mellan olika glanser från helmatt till högblank.

Hållbart och lätt att rengöra

Köket är vanligtvis kärnan i vardagen, vilket innebär att köksluckorna måste vara lätta att rengöra. Rengöring regelbundet innebär att även färgen eller lacken måste vara resistent mot tvätt och torkning. Våra ytbehandlingslösningar har en hög kemisk beständighet, vilket vanligtvis är ett krav för ytbehandling av köksluckor. En kemikalieresistent yta ger skydd om mat eller vätska spillts eller om det finns värmeexponering eller annat dagligt slitage, vilket förlänger luckans livslängd.

Våra beläggningslösningar för köksluckor är också reptåliga, vilket ger utmärkt hållbarhet och fyllande egenskaper. De är snabbtorkande, vilket innebär att de kan staplas efter kort tid.

Snek kök, Tikkurila

Ytbehandlingslösningar för köksluckor som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som främjar människans och planetens välbefinnande.

Vi har ett komplett utbud av färger och lacker för interiöra applikationer som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vi erbjuder också UV-härdande produkter som är vattenburna.

Vårt sortiment innehåller M1-märkta produkter och ett brett urval av färger och lacker för interiört bruk som uppfyller de senaste miljöstandarderna och kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Coating solutions that promote well-being  

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Oavsett din applikation, arbetar vi tillsammans med dig för att förstå hela produktens livscykel, hjälper till att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra produkter testas för att säkerställa att de fungerar som utlovat i industriella applikationer.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv