Industriella ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ

Industriella ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ

Pålitligt skydd som är lätt att underhålla

Tikkurilas ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ ger bästa möjliga skydd för den behandlade ytan, vilket ökar dess livslängd. Våra ytbehandlingslösningar har utvecklats baserat på 160 års kunskap och erfarenhet och backas upp av våra produktspecialister efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Ett hållbart och attraktivt utseende

Våra ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ motverkar sprickbildning i det behandlade träet genom att det bildas en barriär mot fuktförändringar. De erbjuder också bra väderbeständighet för utomhusbruk, vilket säkerställer ett tillförlitligt skydd mot vatteninträngning.

Alla våra träbeläggningar är snabbtorkande, lätta att applicera och utförligt testade i det hårda nordiska klimatet för att säkerställa exceptionell hållbarhet.

Industriella ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ
Industriella ytbehandlingslösningar för konstruktionselement av limträ

Långvarigt, robust skydd

Ultra Pro 30 är tillförlitlig i krävande miljöer och är ett utmärkt val för exteriöra konstruktionselement av limträ, vilket ger ett robust skydd mot väder, fukt, solljus och smuts. Den kan användas för både grundning och täckmålning.

Pinja Indeep och infärgad Pinja Wood Stain kan användas för att skydda mot fukt och förhindra missfärgning av trä, mögel och blånadssvampar. Pinja produkterna är snabbtorkande, lätta att applicera och det finns möjlighet att måla dina konstruktionselement med ett brett utbud av kulörer. Pinja Top bildar en flexibel, halvtäckande, vattentät film som lever med årstiderna och låter träet andas.

Pinja Indeep ska endast användas som träskyddsmedel enligt beskrivningen i produktdatabladet och på produktetiketten.

Hållbara lösningar som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människans och planetens välbefinnande. Nästan alla våra produkter för utomhusbruk är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val.

I vårt sortiment ingår produktserien Pinja Protect som är Svanenmärkt och Ultra Pro-serien som kan användas i Svanenmärkta byggnader.

 

Alla Tikkurila-produkter uppfyller de senaste miljöstandarderna.

 

Lösningar och tjänster du kan lita på

Vi arbetar med dig för att förstå hela livscykeln för din produkt så att vi kan identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv