trätrappor

Industriella ytbehandlingslösningar för trätrappor

Våra industriella ytbehandlingslösningar för trätrappor är hållbara och ger den behandlade ytan bästa möjliga skydd. Dessa lösningar har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och de backas up av våra produktspecialister efter försäljning, alltför att kunden ska känna förtroende och få sinnesro.

Utformad för att förstärka träets naturliga skönhet

Trappor är vanligtvis en viktig del av inredningen i ett hus och en indikation på den övergripande utformningen av inredningen.

Trätrappans utformning kan variera från rustik till modern. Trätrappor kan antingen framhävas med naturlig ytbehandling eller målas i djärva kulörer för att sticka ut som en del av inredningen. Vårt breda utbud av kulörer erbjuder miljontals alternativ som gör det enkelt att hitta rätt nyans för varje utrymme.

Durable systems for demanding surfaces
Wooden stairs

Hållbar och lätt att rengöra

Trappor är vanligtvis i hårt bruk, vilket innebär att de måste ha en hög motståndskraft mot nötning. Djurens tassar, skor och naglar kan lämna märken och repor i trappor, vilket gör utmärkt hållbarhet och reptålighet avgörande. De är också lätta att rengöra och har bra motståndskraft mot tvätt och avtorkning.

Ytbehandlingen av trappor bör också göra användningen av trappor säker och ge ett halkskydd för att undvika olyckor.

Ytbehandlingslösningar för trappor som främjar välbefinnandet

Vi drivs av målmedveten innovation och är dedikerade till att utveckla lösningar som stöder människors och planetens välbefinnande.

Vi har ett komplett utbud av färger och beläggningar för interiört bruk som är vattenburna, vilket gör dem till ett mer hållbart val. Vattenburna produkter innehåller låga halter av flyktiga organiska föreningar (VOC), vilket bidrar till mindre utsläpp eller lukt till inomhusluften.

Vi erbjuder även UV-härdande produkter; vattenburna färger och färger med 100 % torrhalt. Dessa högteknologiska produkter ger samma högkvalitativa resultat som traditionella lösningsmedelsburna produkter men med lägre utsläpp, vilket gör dem säkrare att använda. UV-härdande teknik hjälper också våra kunder att öka sin produktionseffektivitet.

Vårt sortiment omfattar M1-märkta produkter och ett brett urval av färger och beläggningar för interiöra produkter som uppfyller de senaste miljökraven och kan användas i Svanenmärkta hus.

 

Green building

Skräddarsydda ytbehandlingslösningar du kan lita på

Oavsett vilken applikation du använder, arbetar vi med dig för att förstå hela produktens livscykel, och hjälper till att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnaderna, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Våra produkter testas för att säkerställa att de fungerar som utlovat i industriella applikationer.

 

Vill du veta mer om våra lösningar?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR". 

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv