Lekplatsutrustning målad med Tikkurila

Industriella ytbehandlingslösningar för lekplatsutrustning i trä

Med glada, tilltalande kulörer som sticker ut och uppmuntrar barn att leka och ha roligt, behöver lekplatsutrustning se bra ut och hålla länge. Tikkurilas ytbehandlingslösningar för lekplatsutrustning i trä maximerar livslängden för de behandlade ytorna med långvarigt och pålitligt skydd. Alla våra produkter har utvecklats baserat på över 160 års kunskap och erfarenhet och de backas upp av våra produktspecialester efter försäljningen för ökat förtroende och sinnesro.

Färgglatt, långsiktigt skydd av trä

Våra ytbehandlingslösningar för lekredskap i trä finns i starka, glada kulörer med god kulör- och glansbeständighet. De erbjuder också utmärkt motståndskraft mot slitage och bra mekanisk motståndskraft mot sand. Efter att ha testats i det hårda nordiska klimatet erbjuder beläggningarna långvarig hållbarhet oavsett väder, med pålitligt skydd mot fukt och extrema temperaturer.

Våra produkter är fullständigt testade med hjälp av konstgjorda QUV -tester och andra metoder för väderprovning för att säkerställa att de fungerar som utlovat, de testas också på våra egna anläggningar i enlighet med EN 927 och ryska GOST -standarder.

Lekplatsutrustning målad med Tikkurila
Lekplatsutrustning målad med Tikkurila

Säkra lösningar för lek inomhus

Om dina lekredskap endast kommer att användas inomhus bör ytterligare faktorer beaktas. Vi erbjuder M1-klassade färger och lacker som uppfyller höga krav på tillåtna utsläpp och lukt, inklusive flyktiga organiska föreningar (VOC), formaldehyd och ammoniak. Ett urval av våra produkter uppfyller också kraven i leksaksdirektivet 2009/48/EG och EN 71-3: 2013 + A3: 2018 Leksakssäkerhet - Del 3: Migrering av vissa element.

Hållbara lösningar för nöje och välbefinnande

Vårt arbete på Tikkurila drivs av vår tro på målmedveten innovation, utveckling av lösningar och tjänster som stöder människors och planetens välbefinnande.

För att hjälpa dig att göra mer hållbara val är nästan alla våra produkter för utomhus bruk vattenburna. Vårt sortiment inkluderar produkter som är Svanenmärkta och andra som kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Alla våra produkter uppfyller eller överträffar gällande miljöstandarder.

 

Lösningar för lekplatsutrustning anpassade efter dina behov

Vi arbetar tillsammans med dig för att fullt ut förstå livscykeln för ditt projekt, hjälpa oss att identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten, minska kostnaderna, påskynda projektscheman och hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM FÖR TRÄ GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR TRÄYTOR"

har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv