Industriella ytbehandlingslösningar för kraftverk

Industriella ytbehandlingslösningar för kraftverk

Tikkurila har levererat industriella ytbehandlingslösningar för kraftverk i decennier och arbetat med allt från traditionella koleldade eller gaseldade anläggningar till vattenkraftverk och toppmoderna sol-, vind- och kärnkraftverk. Vi har lösningar för både ny- och underhållsmålning och ett brett internationellt distributionsnät för att säkerställa leverans i tid. 

Vi hjälper dig med utmaningarna i ditt kraftverk 

Kraftverksprojekt är ofta stora och inkluderar internationella intressenter, vilket leder till teknisk komplexitet och ett stort antal underleverantörer. Vårt tekniska råd och supportservice som inkluderar certifierade FROSIO inspektörer och annan expertis, ger vägledning och råd för att hjälpa dig hantera dessa utmaningar. Eftersom stora stålkonstruktioner är svåra att måla i målningsanläggningar är de ofta målade under okontrollerade förhållanden. Detta sätter ytterligare press på ytbehandlingen, som måste vara robust och företrädesvis yttolerant, torka vid lägre temperaturer än normalt och ibland under fuktiga förhållanden. Våra pålitliga lösningar av hög kvalitet uppfyller dessa behov och mer än så.

Industriella ytbehandlingslösningar för kraftverk
Industriella ytbehandlingslösningar för kraftverk

Hållbara lösningar med långsiktigt skydd 

Kraftverk har många olika krav på sina ytbehandlingslösningar, så vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa rätt produkt för dina behov från vårt breda sortiment, som täcker olika miljö och korrosivitetsklassificeringar. Våra lösningar ger långsiktigt skydd med ett långt underhållsintervall och hög hållbarhet, vilket hjälper till att minimera stopptiden och därmed kostnaden för underhållsstopp. Vi erbjuder också en rad interiörfärger, inklusive alternativ för golv och M1-klassade produkter, vilket innebär att alla ytbehandlingskrav i ett kraftverk och relaterade kontorslokaler kan uppfyllas.

Trygghet genom tredjepartsgodkännanden och noggranna tester 

Tikkurilas färger och beläggningar är noggrant testade för att säkerställa att våra höga kvalitetsstandarder upprätthålls. Förutom att utföra tester för korrosionsskyddssystem enligt ISO 12944-6 standarden kan vi också tillhandahålla tredjepartsgodkännanden relaterade till specifika krav, inklusive strålningsmotstånd och enkel sanering för kärnkraftverk.  


Expertis du kan lita på 

Genom att arbeta med dig för att förstå dina behov under dina tillgångars livscykel kan vi identifiera möjligheter att förbättra effektiviteten genom att minska kostnader, påskynda projekttiden och noggrant hantera leveranskedjan. Våra tekniska experter kan hjälpa dig att välja rätt system för ditt kraftverk samt gå igenom målningsanläggningen för att effektivisera din målningsprocess och säkerställa ytbehandling av hög kvalitet. Vi är redo att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

 

Vill du veta mer om våra ytbehandlingar? Tikkurilas experter hjälper dig att hitta rätt produkter och lösningar.

VILL DU VETA MER OM VÅRA LÖSNINGAR?
Hör av er till oss

Målningssystem

SE ALLA VÅRA SYSTEM GENOM ATT KLICKA PÅ "SÖK FLER MÅLNINGSSYSTEM FÖR METALLYTOR"

PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
1000
CORROSIVITY/DURABILITY
Im1
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
120
CORROSIVITY/DURABILITY
C2-H
SYSTEM NO.
C2.05
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
380
CORROSIVITY/DURABILITY
Im1-H
SYSTEM NO.
I.03
PRETREATMENT
Sa2½
PAINT SYSTEM
TOTAL DFT (µΜ)
380
CORROSIVITY/DURABILITY
Im1-H
SYSTEM NO.
I.03
PRETREATMENT
Sa2½

Tester och standarder

Våra produkter och system testas för att säkerställa att de presterar som utlovat för industriell applicering.
  • Accelererade korrosionstester  (ISO 12944)
  • Värmebeständighet
  • Kraftverks-specifika tester/godkännanden
  • Kemikalieresistens (ISO 2812)
har lagts till i sparat
has been removed from saved.
sv